- Restauracja Bałtowski Zapiecek – wyjątkowe miejsce na kulinarnej mapie województwa świętokrzyskiego. Gości zaskakuje cudownym wnętrzem i niepowtarzalnym klimatem ale przede wszystkim pysznymi daniami serwowanymi przez jednego z najlepszych Szefów Kuchni.
- Jadło pod Stokiem — punkt gastronomiczny serwujący domowe dania obiadowe oraz bogatą ofertę dań typu „fast food”.
- Zajazd Przystocze — gastronomiczny punkt samoobsługowy, gdzie sam decydujesz co i ile zjesz. Bogaty wybór mięs, sałatek, surówek i warzyw oraz wygodna obsługa stanowią o popularności tego miejsce wśród odwiedzających bałtowski kompleks turystów.
- Wioska rybacka — smażalnia ryb, która mieści się na pokładzie drewnianego statku, który przycumował do brzegu rzeki Kamiennej. Kuchnia serwuje bogaty wybór świeżych ryb słodko- i słonowodnych.
- Restauracja „Browar Bałtów” – nowe miejsce z wyjątkowym klimatem, gdzie goście mogą rozkoszować się pysznymi, daniami przygotowanymi z regionalnych produktów. Szef kuchni przygotował szczególne menu, w którym znajdują się lekkie przegryzałki, jak i sycące dania (pieczona golonka, szarpana wieprzowina, a także aromatyczna pieczona łopatka). Dania te świetnie komponują się z piwnymi trunkami. Potrawy powstają z produktów lokalnych dostawców, którzy cenią sobie najwyższą jakość.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.